HOME  |  Zorg & Welzijn  |  Jeugdhulp  |  Mentorproject Kans050

Mentorproject Kans050

Jongeren vanaf 12 tot 23 jaar in Haren die wat ondersteuning zoeken in het opgroeien, kunnen een beroep doen op een mentor. De gemeente is hiervoor een samenwerking aangegaan met het project KANS050. Een mentor van KANS 050 ondersteunt een jongere een half jaar lang. Bij de keuze van een (andere) studie bijvoorbeeld. Of leren plannen, de administratie op orde houden, omgaan met geld, assertiever worden, het zoeken van een stage of bijbaantje.

Jongeren met een leeftijd vanaf 12 jaar tot 23 jaar in Haren die mee willen doen, kunnen zich direct aanmelden. Dat kan via de website: www.KANS050.nl. Na de aanmelding wordt binnen 3 werkdagen contact opgenomen om kennis te maken. Daarna wordt gezocht naar een passende mentor.  

KANS 050 is er voor jongeren die wat willen bereiken en daarbij extra ondersteuning van een mentor kunnen gebruiken. In Groningen draait het project al een aantal jaren met veel succes. Met een mentor kunnen jongeren vaak meer dan zij zelf en hun omgeving denken. KANS 050 richt zich speciaal op jongeren die een schooldiploma willen halen op (v)mbo niveau. Maar ook andere jongeren zijn welkom.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren