HOME  |  Zorg & Welzijn  |  Jeugdhulp  |  Kindermishandeling

Kindermishandeling

Als je hulp of advies zoekt bij kindermishandeling of ander huiselijk geweld, kun je terecht bij Veilig Thuis. Ook wanneer je je zorgen maakt over anderen. Vaak gaat het om problemen die al lang bestaan en die niet zonder hulp van anderen zijn op te lossen.

Het kan ook gaan om vermoedens: je denkt dat mensen of kinderen niet veilig zijn maar je weet het niet zeker. Veilig Thuis werkt samen met de mensen om wie het gaat en oefent druk uit als het nodig is. Het is belangrijk dat er hulp komt, want het geweld stopt niet vanzelf. Iemand moet de eerste stap zetten!

Hoe vind je een Veilig-Thuis-organisatie in jouw buurt?

Overal in Nederland zijn Veilig-Thuis-organisaties. Zij zijn altijd te bereiken via het landelijke telefoonnummer 0800 2000 (gratis). Na het inspreken van gemeente/ woonplaats word je direct doorverbonden met Veilig Thuis in je eigen regio. Veilig Thuis is altijd bereikbaar (7 dagen per week, 24 uur per dag).

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren