HOME  |  Zorg & Welzijn  |  Jeugdhulp

Jeugdhulp

Jeugdhulp kunt u krijgen op verschillende manieren. Wat u kunt doen, is afhankelijk van de vraag die u heeft. Als u behoefte heeft aan praktische opvoedtips of informatie, dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Mellenssteeg 16 in Haren. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor (aanstaande) ouders, verzorgers en jongeren.  U kunt er terecht met al uw vragen over het opgroeien en opvoeden van uw kind(eren).

Heeft u andersoortige hulp nodig voor uw kind of kinderen (0 tot 18 jaar), dan kunt u contact opnemen met het Toegangsteam Haren. De specialisten jeugdhulp  gaan dan met u in gesprek over wat u nodig heeft. U kunt langs gaan aan het Raadhuisplein 10 in Haren of bellen naar 14 050. E-mailen kan ook: toegangsteam@haren.nl.

Onder jeugdhulp valt de volgende zorg:

  • Behandeling van kinderen (0-18 jaar) met psychische stoornis, zonder en met verblijf
  • Behandeling van kinderen (0-18 jaar) met (licht) verstandelijke beperking, zonder en met verblijf
  • Begeleiding en verzorging van kinderen (0-18 jaar) met een beperking, stoornis of aandoening, zonder en met verblijf
  • Vervoer van kinderen (0-18 jaar) met een beperking, stoornis of aandoening naar locatie (binnen en buiten de gemeente)


Een klacht indienen
Wanneer u niet tevreden bent over de ondersteuning die u hebt gekregen, bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen. U kunt hierover bellen, maar u kunt ook via de gemeentelijke website een klachtenformulier insturen.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren