HOME  |  Disclaimer

Disclaimer

De gemeente Haren betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

De gemeente Haren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.

Privacystatement
Voor de gemeente Haren staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij uw bezoek aan de website centraal. Alleen persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten voor het daarbijbehorende doel worden door de gemeente Haren gebruikt. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Proclaimer
De gemeente Haren is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt daarvoor mailen naar webredactie@haren.nl. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren