HOME  |  Actueel  |  Week van de Democratie

Week van de Democratie (25-10-2018)

logo van de Week van de Democratie

Woensdag 21 november wordt een bijzondere dag. Dan gaan de inwoners Groningen, Haren en Ten Boer naar de stembus om de gemeenteraad van de nieuwe, heringedeelde gemeente te kiezen.

Deze speciale verkiezing verdient bijzondere aandacht. Daarom wordt in de week voor de verkiezingen de Week van de Democratie georganiseerd. Van woensdag 14 tot en met woensdag 21 november, verkiezingsdag zijn er veel activiteiten gepland.

Deze Week van de Democratie houden we samen met onze inwoners. Zo willen we óók laten zien dat democratie meer is dan een keer in de vier jaar een hokje rood kleuren. Dat je als inwoner ook op andere manieren actief en betrokken kunt zijn. In de Week van de Democratie willen we mensen inspireren en een podium bieden. Dat doen we met activiteiten rondom het stadhuis, in de wijken, in de dorpen. Kijk op voor het hele programma op de website van De week van de Democratie.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren