HOME  |  Actueel  |  Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Haren - Weet wat er speelt in Haren en omgeving

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Haren - Weet wat er speelt in Haren en omgeving (06-11-2018)

Op 23 november a.s. verschijnt de eerste digitale nieuwsbrief van de gemeente Haren met daarin het belangrijkste nieuws uit en voor inwoners van Glimmen, Haren, Noordlaren en Onnen. Nieuws over wegwerkzaamheden, een evenement dat plaatsvindt of werk aan de riolering. Maar ook nieuws over
initiatieven die het dorp of de buurt mooier, leefbaarder en veiliger maken. Kortom, nieuws waarmee u op de hoogte blijft van wat er speelt in de straks voormalige gemeente Haren.

Niets missen van het lokale nieuws. Ook niet na 1 januari 2019.  
De digitale nieuwsbrief bestaat nu ruim een jaar voor vijf gebieden in de huidige gemeente Groningen. Op deze manier worden inwoners zo goed mogelijk betrokken bij ontwikkelingen in hun wijk of buurt. Vooruitlopend op de gemeentelijke herindeling beginnen de gemeenten Haren en Ten Boer nu ook met de digitale nieuwsbrief. Zo hoeven inwoners niets te missen van het lokale nieuws, ook niet na 1 januari 2019.

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Haren
Blijf ook op de hoogte en meld u aan voor deze digitale nieuwsbrief via de website van de gemeente Groningen: www.gemeente.groningen.nl/nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief elke week gratis in uw mailbox.
 

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren