HOME  |  Actueel  |  Gemeente Haren organiseert pre-racemeeting 4 Mijl

Gemeente Haren organiseert pre-racemeeting 4 Mijl (02-05-2017)

deelnemers van de 4mijl

Net als voorgaande jaren organiseert de gemeente Haren ook dit jaar de pre-racemeeting van de 4 Mijl in het gemeentehuis van Haren. De pre-racemeeting vindt voorafgaand aan het loopevenement plaats en staat in het teken van het presenteren van de nationale en internationale topatleten en het goede doel voor dit jaar: Kids United.

Inschrijving inmiddels van start


De inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen is inmiddels van start voor alle onderdelen. De 31e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zondag 8 oktober. De 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is ook dit jaar opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Aan deze editie kunnen 23.000 deelnemers meedoen.

Doe de 4 Mijl anders


Op zaterdagavond 7 oktober vindt de 7e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Het betreft exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De inschrijving hiervoor opent op 13 juni 2017.

Menzis – SamenGezond

Met SamenGezond stimuleert Menzis u om gezonder te leven. Deelnemers worden beloond voor gezonde activiteiten met interessante kortingen, leuke producten of uitjes. Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5,- korting via samengezond.nl/4mijl.

Goede doel – Kids United

Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is het goede doel: Kids United, de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking. De stichting laat iedereen met een beperking scoren onder het motto: Iedereen doet mee en niemand buitenspel! Met de opbrengst van de 4 Mijl van Groningen wil Kids United een eigen mini stadion realiseren. Om dit mogelijk te maken, kunnen deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra bij hun inschrijving een speciaal Kids United polsbandje bestellen. Ook kan iedereen op 8 oktober een donatie doen bij de collectanten.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor de 4 Mijl.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren