HOME  |  Actueel  |  Feestelijke opening Anjerplein op 20 mei

Feestelijke opening Anjerplein op 20 mei (15-05-2017)

Dit item is verlopen op 21-05-2017.
Flyer over de opening, met foto's van het nieuwe Anjerplein

Op zaterdag 20 mei a.s. wordt het Anjerplein in de wijk Oosterhaar feestelijk geopend. Na een periode van bouwen aan een nieuwe plek om te wonen, winkelen en ondernemen heeft iedereen zijn plek gevonden. Woonborg realiseerde in het nieuwbouwproject een gebouw met 18 huurappartementen en een bouwblok met 43 appartementen met daaronder een aantal winkels: Ami kappers, snackbar Any Tyme, Bloemig Cadeau, Jumbo, Line Style, Berends Groente en Fruit en Bakkerij Haafs. De bouwcombinatie Van Wijnen en Rottinghuis (VW2 vof) realiseerde binnen het project nog eens 19 koopappartementen.

Nu iedereen zijn plek heeft gevonden, is het tijd voor de officiële oplevering op 20 mei a.s. Het programma hiervoor is als volgt:

10.00 – 10.30 uur     officiële opening door wethouder Mariska Sloot en Woonborg-directeur Esther Borstlap. Gastheren: Jan Dobben (directeur Rottinghuis) en Joost Coolegem (directeur Van Wijnen)

10.30 – 17.00 uur     Anjerpleinmarkt. De winkeliers presenteren zich met kraampjes en leuke aanbiedingen. Er is muziek, kinderen kunnen worden geschminkt, er zijn springkussens, een ballonnenclown en nog veel meer. Kortom, veel gezelligheid voor jong en oud.

Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn!

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren