HOME  |  Actueel  |  De gemeente Haren verstuurt OZB-aanslag digitaal

De gemeente Haren verstuurt OZB-aanslag digitaal(17-02-2017)

Mijnoverheid startpagina op laptop

De gemeente Haren is aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde brievenbus op mijn.overheid.nl. Hierin ontvangt u digitale post van de overheid zoals bijvoorbeeld van de Belastingdienst, RDW, SVB en UWV. En nu dus ook van de gemeente Haren. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Meer digitaal

U moet er wel zelf voor kiezen of u onze post digitaal wilt ontvangen. Als u niets doet, ontvangt u onze post nog gewoon op papier. De gemeente heeft de WOZ-beschikkingen en OZB-aanslagen verstuurd. Dit jaar ontvangt u de aanslag op de mat, maar ook in uw Berichtenbox. In de toekomst zult u, wanneer u daarvoor gekozen heeft, uw aanslagen/brieven alleen nog digitaal ontvangen.

Hoe werkt de Berichtenbox?

Post digitaal ontvangen gaat eenvoudig en snel. U kunt u eenmalig aanmelden via mijn.overheid.nl. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Nadat u uw account heeft geactiveerd krijgt u de vraag of u post van de overheid, en van de gemeente Haren, voortaan digitaal in uw persoonlijke Berichtenbox wilt ontvangen. In uw Berichtenbox kunt u vervolgens berichten ontvangen, onbeperkt bewaren en beheren. Berichten die u in uw Berichtenbox ontvangt, krijgt u (in principe) niet meer op papier. Als er een nieuw bericht in uw Berichtenbox zit, ontvangt u hiervan een melding per e-mail (u geeft hiervoor zelf aan of u meldingen wilt ontvangen).

Wat zijn de voordelen?

  • Waar u ook bent, met de Berichtenbox heeft u uw post van de overheid altijd bij de hand.
  • Post in uw Berichtenbox is online altijd terug te vinden.
  • Steeds meer overheidsinstanties sluiten zich aan bij de Berichtenbox, waardoor u steeds meer post digitaal kunt ontvangen.
  • Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u hierover automatisch een e-mail.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Berichtenbox? Kijk dan op mijn.overheid.nl.

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren