HOME  |  Actueel

Actueel

 • Gemeentegids 2018

  (14-12-2017)
  Hein Bloeming overhandigt de nieuwe gemeentegids aan de burgemeester

  Net zoals de afgelopen jaren, mocht de burgemeester van Haren het eerste exemplaar van de nieuwe gemeentegids ontvangen uit handen van Hein Bloemink.

  Lees verder
 • Prestatieafspraken sociale huur gemeente Haren

  (14-12-2017)

  De gemeente Haren, Woonborg en Algemene Huurdersvereniging WOON hebben op 11 december 2017 voor het tweede achtereenvolgende jaar prestatieafspraken vastgelegd. De prestatieĀ­afspraken zijn gemaakt op basis van de gemeentelijke woonvisie, het bod van Woonborg en het standpuntendocument van AH WOON. Hiermee willen de drie partijen uitvoering geven aan volkshuisvesting in de gemeente Haren.

  Lees verder
 • Slechte toestand van de zandwegen

  (04-12-2017)
  zanpad in Glimmen

  In dit jaargetijde regent het veel, door al die regen verslechtert de toestand van de zandwegen snel. Ook in onze gemeente hebben we hier last van. Veel kuilen en gaten zijn hiervan het gevolg.

  Helaas kunnen we hier op dit moment niets aan doen. Als we de gaten en kuilen vullen met zand of we gaan de paden egaliseren, dan wordt het drijfzand. Dan maken we het nog slechter. Daarom laten we het voorlopig voor wat het is.

  Lees verder
 • De gemeente Haren betaalt mee aan uw zorgverzekering

  (27-11-2017)
  logo van Menzis

  Betaalbare premie met goede verzekering

  De gemeente Haren biedt samen met zorgverzekeraar Menzis een collectieve zorgverzekering aan waar de gemeente aan meebetaalt. Zo blijft uw ziektekostenpremie betaalbaar en bent u goed verzekerd.

  Lees verder
 • Gladheidsbestrijding 2017-2018

  (27-11-2017)
  Strooiwagen op besneeuwde wegen

  De winter met zijn sneeuw en ijs geeft wintersportliefhebbers veel plezier. Maar voor bureau Woonomgeving van de gemeente Haren zijn het drukke tijden. De wegen en fietspaden kunnen glad worden. Wij kennen allemaal de verschijnselen van gladheid door opvriezen van het wegdek, sneeuw en/of ijzel. Gladde wegen, fiets- en voetpaden zijn gevaarlijk voor het verkeer: er kunnen ongelukken gebeuren en vertragingen ontstaan.

  Lees verder
 • 24 en 31 december Koopzondagen

  (06-11-2017)
  Winkelend publiek aan de Rijksstraatweg

  Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om 24 en 31 december 2017 aan te wijzen als koopzondag. Door dit besluit is het winkeliers binnen de gemeente Haren toegestaan om op deze zondagen van 08:00 uur tot 18:00 uur hun winkel te openen.

  Lees verder

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren