HOME  |  Actueel

Actueel

 • Inloopavond Rummerinkhof

  (18-05-2018)
  schets van de bestaande situatie

  Op 16 mei was er een inloopavond over de voorlopige plannen voor de onderwijshuisvesting aan de Rummerinkhof. De plannen hebben betrekking op de huisvesting voor de Brinkschool en de groei van de Peter Petersenschool.

  Lees verder
 • Hoog gras

  (18-05-2018)
  Hoog gras aan de Muntingelaan

  De afgelopen periode hebben we van diverse kanten signalen gekregen over het te hoge gras op verschillende locaties. Wij herkennen ons hierin en kunnen nu gelukkig actie ondernemen. De komende weken gaan we extra lange maaidagen maken en wordt ook op zaterdag gemaaid. Dit gebeurt vooral in Oosterhaar .

  Lees verder
 • Bent u beheerder van een WhatsAppgroep in uw buurt?

  (14-05-2018)
  logo whatsapp alarm

  De afgelopen tijd zijn er in Haren en omgeving veel inbraken geweest . Nu de vakantietijd er weer aan komt en veel mensen niet thuis zijn, is het belangrijk om met elkaar in de buurt de ogen en oren open te houden.

  Lees verder
 • Werkzaamheden bouw tunnel bij station Haren van start

  (04-05-2018)
  de ondertekenaars met de tijdcapsule

  Aannemer Reimert start in de week van 7 mei a.s. met de voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van de tunnel tussen Oosterhaar en Haren.

  Een belangrijk moment, want hiermee wordt een zichtbare start gemaakt met de aanleg van de lang verwachte en gewenste tunnel voor voetgangers en fietsers tussen het Stationsplein en de Walstroweg. De start van de bouw volgt een jaar na het ondertekenen van de overeenkomst tussen de gemeente Haren en ProRail in maart 2017, die de realisatie van de tunnel, een gemoderniseerd station en de herinrichting van het station mogelijk moest maken.

  Lees verder

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren