Mooi Haren

Foto's insturen - Uw foto's

Voortgang: 0%
Velden met een * zijn verplicht.
Uw foto's

Wij hoeven u natuurlijk niet meer te vertellen dat Haren een prachtige groene gemeente is, waar het fijn wonen is en heel veel faciliteiten zijn op het gebied van sport, winkels en onderwijs. Waar inwoners veel initiatieven ontwikkelen en elkaar volop helpen. Kortom een gemeente om trots op te zijn.

Beelden zeggen meer dan woorden

Daarom zijn wij op zoek naar foto’s van mooie of aansprekende locaties, natuur en gebouwen die typerend zijn voor de gemeente. Maar ook ontvangen we graag foto’s van bijvoorbeeld mensen die actief zijn binnen een (sport-)vereniging, vrijwilligers in actie of waar u ook maar trots op bent of wat u een mooi plekje vindt in onze gemeente. Maak een mooie foto (of misschien heeft u al hele mooie foto’s) en stuur ze op.

Nu staan onze eigen foto’s op de website, maar de bedoeling is dat deze vervangen worden door foto’s gemaakt door onze inwoners. De foto’s worden, als ze geschikt zijn, geplaatst en we zetten er een korte beschrijving bij: wat is te zien op de foto, waar is deze gemaakt, waarom is deze gemaakt enz. Zo laten we samen zien hoe mooi de gemeente Haren is.

 

Een e-mailadres ziet er als volgt uit: naam@voorbeeld.nl

Voeg hieronder uw foto's toe.

Top