HOME  |  Bestuur  |  Ontwikkeling Raadhuis-/Haderaplein

Ontwikkeling Raadhuis-/Haderaplein

Het Raadhuisplein/Haderaplein in het centrum van Haren gaat veranderen. Na een periode van plan- en besluitvorming zitten we nu in de aanbestedingsfase. Het plein biedt straks ruimte aan een supermarkt en enkele dagwinkels met daarboven appartementen. Met deze ontwikkeling moet het Raadhuisplein het kloppend dorpshart van Haren worden, waar mensen komen om te winkelen, kunnen genieten van lekker eten en drinken en waar activiteiten georganiseerd worden.

 • Raadsbericht 'Voortgang ontwikkeling Raadhuisplein'

  Voorblad van het inschrijvingsdocument

  31 juli is de gemeenteraad via een Raadsbericht geïnformeerd over de voortgang van de ontwikkeling van het Raadhuisplein door middel van een Raadsbericht.

  In de bijlagen vind u het Raadsbericht, het Programma van eisen en het Inschrijvingsdocument.

  Lees verder
 • Loting voor aanbesteding herontwikkeling Raadhuisplein

  Notaris die de loting doet

  De Europese aanbesteding voor de ontwikkeling van het Raadhuisplein/Haderaplein ging maandag 15 mei jl. van start. Er bleek veel animo voor het ontwikkelen van het centrum van Haren: twaalf partijen meldden zich hiervoor aan. Tien van deze ontwikkelaars behaalden de maximale score die nodig is om mee te dingen bij de aanbesteding. Van tevoren was bepaald dat er vijf ontwikkelaars een uiteindelijk plan konden presenteren. Er moest dus geloot worden. De loting heeft inmiddels plaatsgevonden in het bijzijn van notaris M. Straatman.

  Lees verder

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren