HOME  |  Bestuur  |  Ontwikkeling Haren Noord

Ontwikkeling Haren Noord

 • 16 april Inloopavond Deelgebied 1, GEM Haren Noord

  (09-04-2018)
  luchtfoto van Deelgebied 1

  In de periode voor de jaarwisseling stonden er in de hal van het gemeentehuis enkele banners met daarop het plan dat wij ter plaatse van Deelgebied 1 willen ontwikkelen. Diverse mensen hebben destijds al een reactie gegeven, maar we kregen ook terug dat er behoefte was aan meer informatie en de mogelijkheid om mondeling een toelichting te vragen. 

  Lees verder
 • Samenvatting inloopavond ontwikkeling terrein voormalig Waterbedrijf

  (18-07-2017)

  30 Mei jl. vond een inloopbijeenkomst plaats over de ontwikkeling van het terrein van het voormalige Waterbedrijf in Haren-Noord. Zo’n 175 bewoners maakten van de mogelijkheid gebruik om te zien en horen wat de plannen zijn én hun suggesties voor de verdere ontwikkeling van het terrein aan te geven.

  Het was een geslaagde bijeenkomst, waarvan een samenvatting is gemaakt. Hierin leest u terug welke suggesties gedaan zijn en wat de GEM Haren-Noord en de gemeente Haren hiermee gaan doen.

  Lees verder
 • Verkeersmaatregelen rondom DHE 5/6

  (27-08-2015)
  kaart gebied dhe

  Begin februari 2015 heeft de Raad van State een uitspraak gedaan over de vaststelling van het exploitatieplan DHE 5/6. Als gevolg van deze uitspraak mag met de aanleg van de basisvoorzieningen worden begonnen. Het gaat hierbij om de aanleg van wegen in het plangebied en de nutsvoorzieningen. De aannemer is maandag 9 maart 2015 gestart met deze werkzaamheden. De werkzaamheden brengen bouwverkeer met zich mee. Hier vindt u de documenten die relevant zijn voor wat betreft de verkeersmaatregelen rondom DHE 5/6.

  Lees verder

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren