HOME  |  Bestuur  |  Nieuwbouw Sint Nicolaasschool

Nieuwbouw Sint Nicolaasschool

Verbeelding van de te bouwen schoolHet schoolgebouw van de Sint Nicolaasschool aan de Beatrixlaan in Haren is verouderd. Daarnaast is het aantal leerlingen de laatste jaren sterk gestegen, waardoor er negen noodlokalen rond de school staan. De gemeenteraad heeft inmiddels besloten dat er een nieuwe school mag worden gebouwd op de oude locatie van het Zernike College. Start van de bouw is in week 44.

 • Uitgewerkt verkeersplan gepresenteerd aan de direct omwonenden

  foto van het verkeersplan

  Op dinsdagmiddag 15 november is het uitgewerkte verkeersplan aan de direct omwonenden gepresenteerd. Het plan met het beeldmateriaal vindt u hieronder.

  Lees verder
 • Raadsvoorstel vaststellen stedenbouwkundig kader

  De straat nabij het oude Zernike College

  Op 15 en 29 maart zal de gemeenteraad van Haren zich buigen over het voorstel van het college om het stedenbouwkundig kader vast te stellen. Dit geldt dan als basis voor de verdere uitwerking. Met name op het gebied van infrastructuur rondom de school moet er nog het één en ander worden uitgewerkt.

 • Tweede inloopavond 2 februari 2016

  Op 2 februari 2016 is samen met de school een tweede inloopavond georganiseerd. Ook de deze bijeenkomst was goed bezocht door omwonenden en ouders.

  Lees verder
 • Eerste inloopavond 25 juni 2015

  Op 25 juni 2015 hebben wij de omwonenden van de nieuwbouw en belangstellende ouders van de Sint Nicolaasschool geïnformeerd over de belangrijkste kwaliteiten en kansen van de nieuwe locatie in de hoek van de Ruitersteeg, Westerse Drift en de Beatrixlaan.

  Lees verder
 • Ruimtelijke kwaliteit en verkeersmodellen

  Ruimtelijke kwaliteitenkaart

  Inmiddels hebben wij de kwaliteiten van de omgeving in kaart gebracht. Een belangrijk onderdeel is het zo goed mogelijk regelen van de verkeerafwikkeling van het fiets- en het autoverkeer, inclusief parkeren.

  Lees verder
Archief

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren