HOME  |  Bestuur  |  Lokale wet- en regelgeving

Lokale wet- en regelgeving

Alle gemeentes, waterschappen en provincies zijn per 1 januari 2011 verplicht om al hun regelgeving op overheid.nl te publiceren. De wet- en regelgeving van de gemeente Haren vindt u via het zoekscherm voor de lokale regelingen. Naast verordeningen, kunt u hier ook beleidsregels vinden.

Met dit formulier kunt u zoeken op overheid.nl in de regelgeving van de gemeente Haren. Daarbinnen kunt u zoeken op categorie. U kunt in het zoekscherm echter ook een trefwoord toevoegen, zodat u snel de juiste verordening vindt.

De zoekresultaten geven de verordeningen die gelden op de datum waarop u op de website bent. Als u wilt weten welke verordeningen geldig waren op een bepaalde datum in het verleden, dan kunt u dat aangeven in het zoekscherm. Dit is ook mogelijk met een toekomstige datum voor een verordening die al is vastgesteld en gepubliceerd, maar nog niet in werking is getreden.

Actuele regelgeving

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren