HOME  |  Bestuur  |  Bekendmakingen

Bekendmakingen

De gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen betreffende bouwplannen, (verleende en aangevraagde) vergunningen, (ontwerp-)bestemmingsplannen, etcetera wekelijks via de landelijke websites www.officielebekendmakingen.nl of www.overheid.nl. Burgers kunnen de via deze sites gepubliceerde besluiten makkelijk vinden en doorzoeken. Zoeken kan op gemeentenaam, met vrije zoektermen of op locatie via een gebruiksvriendelijk kaartje van de gemeente.

Daarnaast komt een deel in de Staatscourant en worden bestemmingsplannen gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De in openbare bekendmakingen genoemde bouwplannen, vergunningen en dergelijke zijn uitsluitend in te zien in het gemeentehuis.

E-mailservice bekendmakingen

Inwoners kunnen zich aanmelden om via de mail op de hoogte te worden gehouden van alle officiële bekendmakingen van de gemeente. Daarbij hoort ook een attenderingsservice om specifiek berichten te ontvangen van aanvragen en verleende vergunningen in de directe woonomgeving.

Wie geïnteresseerd is in een gratis abonnement op de gemeentelijke e-mailservice kan zich aanmelden via de website www.overheid.nl. Op de aanmeldpagina kunt u uw gegevens invoeren, waaronder uw postcode. Na aanmelding krijgt u alle relevante berichten behorende bij de opgegeven postcode.

Vanaf nu kan dat ook via een nieuwe app voor smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Apple (iOS), Android en Windows.

Bekendmakingen in de afgelopen week

Bezoekadres:

Raadhuisplein 10
9751 AN Haren Gn

Postadres:

Postbus 21
9750 AA Haren Gn

T: 14 050  
E: gemeente@haren.nl

Openingstijden

naar de facebook pagina van de Gemeente Haren Naar het Twitter-kanaal van de Gemeente Haren Naar de youtube pagina van de Gemeente Haren